Våra produkter

Trä & bygg
Föllinge Såg har sedan länge allt som behövs till ett husbygge. Från materialet som behövs till markarbete och grund – till tak, inredning och målning. Hit kommer både snickare och lekmän som vill köpa dräneringsslag, markgrejer, betong, husstomme, inredning till kök och badrum, kaminer, spisar och skorstenar. Många av våra kunder skickar över en ritning som vi tittar på för att hjälpa till med materialbeställningar och hitta speciallösningar. Vår flexibilitet gör att vi sällan hamnar i en sits där vi inte kan leverera, och om våra ordinarie leverantörer inte har det vi efterfrågar letar vi alltid vidare.

Exempel på varugrupper inom trä & bygg är: fönster, dörrar, takplåt, grunder, virke, färg, spik, mutter, gångjärn, elverktyg, verktyg, rörkopplingar och el-grejer.

Bil & industri
Sedan 2014 erbjuder vi också ett mycket bredare sortiment av förbrukningsmaterial och förnödenheter till industri, verkstad, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner etc. Du kan dessutom komma till oss och köpa en vägtrumma. Det låter kanske inte klokt, men vi har under åren blivit den mest etablerade leverantören av vägtrummor, fiberduk och valvbågar i Jämtland.

Exempel på varugrupper inom bil & industri är: arbetskläder, reservdelar och slitprodukter såsom lager, oljor och filter.

Jakt, fiske & fritid
Du bor i glesbygd och har villa eller fritidshus – vilka är då dina behov? Vi har allt du behöver oavsett säsong; motorsåg, gräsklippare, stövlar, regnkläder, krattor, spadar, stormkök, fritidskläder och annat. Vi har dessutom en avdelning med det mest nödvändiga för fisketuren jakten eller bärplockningen.

 

Comments are closed.